Living

Casa impresionantă în care trăieşte Laurene Powell, văduva lui Steve Jobs. Imagini cu imperiul de 16 milioane de dolari

andreea voicu
May 10, 2019 16:34 PM

Laurene Powell Jobs este văduva lui Steve Jobs, catalogat drept un adevărat geniu în domeniul tehnologiei şi fondatorul celei mai mari companii din lume, Apple. După moartea lui în 2011, afacerile au fost preluate de soţia lui. Laurene Powell a moştenit o avere impresionantă, în jur de 20 de miliarde de dolari, lucru care îi permite să îşi cumpere tot ce își doreşte.

Casa impresionantă în care trăieşte Laurene Powell, văduva lui Steve Jobs

Văduva lui Steve Jobs, în vârstă de 55 de ani, a spart 16,5 milioane de dolari pentru o casă în San Francisco. Laurene a achiziţionat vila impresionantă de 600 de metri pătraţi, cu bani cash.

Potrivit guestofaguest.com, Laurene locuieşte singură în imobilul lux, care cuprinde 6 dormitoare şi 7 băi. Fiica ei, Eve Jobs, nu stă împreună cu mama sa, pentru că şi ea deţine o fermă în Florida, care a costat în jur 15 milioane de dolari.

Priveliştea de care se bucură văduva lui Steve Jobs este una splendidă. Din unul dintre dormitoarele matrimoniale se vede tot oraşul San Francisco. Mai mult de atât, noua proprietate are atât de multe terase, unde se pot organiza petreceri în aer liber cu un număr mare de invitaţi.

Însă aceasta nu este singura achiziţie imobiliară a doamnei Jobs. În 2014, ea a mai cumpărat un centru de echitaţie din California, pentru care a plătit 16 milioane de dolari.

Citeste si: Amancio Ortega, fondatorul Zara, duce o viata modesta 

Laurene i-a dăruit lui Steve Jobs 3 copii, pe Eve, Reed şi Erin. Laurene Powell se află în topul celor mai bogaţi 50 de oameni ai planetei. La fel ca şi regretatul Steve Jobs, ea apare rar la evenimente, iar de interviuri nici nu se pune vorba. În schimb, face numeroase donaţii în scopuri caritabile şi se ocupă de afacerile sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurene Powell (@laurene_powell1) on