Video

Căsătorie după 20 de ani de relație. Annes ne-a vorbit despre nuntă

cristina.floroiu
February 27, 2020 10:19 AM

Annes și iubitul ei, impresarul Dan Anghel, sunt împreună de foarte mulți ani și se iubesc ca la început.S-au cunoscut chiar în noaptea de Revelion, la un spectacol, iar de atunci Dan a dus o luptă foarte grea pentru a o cuceri.

Pe aceeasi temaCele mai în vogă rochii de mireasă. Ce se poartă în 2020

Căsătorie după 20 de ani de relație. Annes ne-a vorbit despre nuntă

Vezi în clipul de mai jos ce ne-a spus Annes despre nuntă:

Cei doi îndrăgostiți trăiesc o poveste de iubire de 20 de ani. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de 3 ori, însă abia acum Annes și partenerul ei de viață vor păși în fața Altarului.

Cântăreața ne-a dezvăluit faptul că de nuntă se ocupă ea împreună cu iubitul ei. Faptul că au atât de mult timp împreună îi ajută și acum în a lua deciziile legate de nuntă fără să existe divergențe între cei doi.

„De organizarea nunții mă ocup eu, viitorul său. Nu sunt neînțelegeri, suntem de două decenii împreună, ne cunoaștem de 20 de ani și vizavi de orice, noi nu avem neînțelegeri. Avem gusturi comune și asta ne-a unit foarte mult și nici în privința nunții nu o să avem divergențe și voi încerca să nu fiu eu bridezilla, adică să pun foarte multă presiune pe el și nici pe mine nu vreau, chiar vreau să fiu relaxată”, ne-a declarat Annes.