Case de vedete

Case de vedete. Alexia Țalavutis ne prezintă apartamentul pe care și l-a decorat singură, de la A la Z

daniela.untu
February 26, 2020 10:38 AM

Alexia Țalavutis, este o persoană foarte creativă și colorată. De mică a fost îndrăgostită de muzică și actorie, această pasiune a ajutat-o enorm să se dezvolte și a atras atenția tututor cu rolul jucat în serialul “Pariu cu viața”, unde a intrat în pielea personajului Monica Bora.

Pe aceeasi temaTop 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Alexiei Țalavutis

În prezent, Alexia Țalavutis se concentrează pe cariera sa muzicală, iar în timpul liber dă frâu imaginației și se ocupă de cealată pasiune a ei: Designe-ul interior.

Case de vedete. Alexia Țalavutis ne prezintă apartamentul pe care și l-a decorat singură, de la A la Z

Artista ne-a primit în casa ei și ne-a dezvăluit cum a ajuns să refacă designe-ul apartamentului.

Da, am făcut singură desinge-ul casei, asta pentru că sunt pasionată de designe-ul interior. Am studiat doi ani de zile, am dimplomă de Senior Designer”, ne-a dezvăluit foarte încântată Alexia.

Apartamentul ei este foarte spațios și plin de lumină cu influențe nordice și cu nuanțe de turquoise, maro și arămiu.

Este un apartament cu influențe nordice, modern dar și foarte cozy […] eu sunt gemeni și la mine merge așa stilul nordic super minimalist dar și baroc”, a povestit Alexia Țalavutis.

Vedeta ne-a dezvăluit faptul că iubește să se ocupe de desingne-ul interior și până în prezent pe langă casa ei, s-a ocupat și de apartamentul unei prietene dar și de alte două proiecte ale unor spații comerciale.