Case de vedete

Case de vedete. Imagini exclusive din apartamentul lui George Piștereanu

daniela.untu
February 19, 2020 08:00 AM

George Piștereanu, actorul care jocă rolul lui Tibi, unul dintre personajele negative din binecunoscutul serial “Vlad’, are propriul său studio în casă.

Pe aceeasi temaAlina Eremia, comparată cu un personaj din Matrix

George a atras atenția publicului odată cu rolul din lungmetrajul „Eu când vreau să fluier, fluier„, dar și cu personajul jucat în filmul lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy„.

Îndrăgostit de actorie și de tot ce înseamnă teatrul, actorul ne-a primit la el în casă unde am aflat că și-a montat singur un studio în living.

Imagini exclusive din apartamentul lui George Piștereanu

 

 

Acesta ne-a dezvăluit că a ales să facă asta pentru a salva timp: Am făcut asta pentru castingurile din afară, ca să nu ma mai duc până acolo când nu este neapărat necesar, ei au nevoie de o poză și de o probă video, […] așa nu mai consum timp să mă duc la un alt studio.”

Ce nu știe foarte multă lume este că George și-a creat de la zero luminile din propriul studio: “Un prieten fotograf, după ce a văzut luminile astea la mine, mi-a zis că vrea și el la fel, așa că i-am făcut și lui, dar nu mai fac! Gata!”.

Actorul în trecut a lucrat în Italia în construcții, iar momentul când a decis că vrea să renunțe la această meserie a fost unul memorabil pentru el, deoarece și-a aruncat toată trusa cu unelte pe geamul apartamentului în care locuia, apoi și-a luat bilet de avion și a venit înpoi în țară.

Geroge a recunoscut că deși a renunțat că nu mai suporta acel job, în continuare îi place să mai repare lucrurile prin casă, sau chiar să creeze lucuri de la zero pentru că îl relaxează.