Fashion

Câștigătorii ELLE Style Awards 2019!

irina.letitia
December 11, 2019 19:52 PM

Revista ELLE România a sărbătorit 22 de ani de existență, iar acest eveniment a fost marcat, ca în fiecare an de party-ul ELLE Style Awards. Gala din 2019 a premiat artiștii din plan local, fie că vorbim despre design vestimentar, make-up, muzică, social media sau fotografie. Iată care au fost câștigătorii de anul acesta!

Câștigătorii ELLE Style Awards 2019!

Ajunsă la cea de-a opta ediție, Elle a decernat marți seară premiile cei mai buni reprezentanți a 9 categorii artistice. Nominalizările au fost făcute în urmă cu o lună, timp în care publicul și-a putut vota favoriții, iar rezultatele au fost anunțate ieri seară.

Evenimentul, care închide seria petrecerilor mondene bucureștene, a beneficiat și anul acesta de un dress code original: punk. Astfel, invitații au fost provocați să își pună imaginația la încercare și să abordeze ținute atipice, în afara zonei de confort tipice party-urilor de acest gen.

Vedetele s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și au afișat outfit-uri originale, atent elaborate pentru o temă atât de inedită!

Câștigătorii ELLE Style Awards 2019 sunt:

Cristina Săvulescu – Best Designer

Cristina Săvulescu
Cristina Săvulescu

 

Andra Ghinea – Best Young Designer

Andra Ghinea
Andra Ghinea

 

Irina Rimes – Best Personal Style

Irina Rimes
Irina Rimes

 

Ștefania Ivănescu a fost desemnată cel mai bun model,  Delia a primit premiul Best Female, iar titlul Best Male Artist i-a revenit lui Smiley.

Descoperă lista completă a câștigătorilor acestei ediții Elle Style Awards 2019, în galerie foto!