News

Cât a câștigat Andreea Bălan din filmările de pe patul de spital

andreea voicu
April 12, 2019 14:27 PM

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte pe 4 martie, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Deși a stat două zile la terapie intensivă, vedeta și-a revenit destul de rapid. Ba chiar s-a fotografiat pe patul de spital, iar fanii au acuzat-o că totul a fost doar o înscenare de dragul banilor.

Pe aceeasi temaA fost creierul afectat?! Ce spun medicii care s-au ocupat de Andreea Balan

Cât a câștigat Andreea Bălan din filmările de pe patul de spital

Artista a fost pusă la zid că își vinde imaginea în cele mai grele momente din viața ei și că face reclamă anumitor produse. Andreea Bălan și-a făcut publică viața personală, povestind detaliat ce a pațit din ziua în care s-a internat pentru a naște a doua fetiță. Cântăreața a filmat mai multe vloguri pe care le-a postat pe canalul său de Youtube.

În ultima lună, vizualizările de pe contul solistei au crescut semnificativ, lucru care i-a adus câștiguri mari. La momentul acesta, Andreea Bălan are 231.000 de abonați pe Youtube.

Conform Libertatea, câștigul minim al solistei pentru o singură lună poate ajunge și la 12.000 de dolari. Youtube plătește utilizatorii și în funcție de țară, nu numai în funcție de abonați și numărul de vizualizări.