Vedete

Cât a plătit Kate Middleton pentru o ținută banală pe care a purtat-o în timp ce gătea pentru un local din Scoția

nicoleta.ionita
February 19, 2020 12:00 PM

Kate Middleton a uimit încă o dată, în timpul vizitei în Scoția! Îmbrăcată lejer, cu o ținută simplă, Ducesa de Cambridge a gătit cot la cot cu bucătarii unei cafenele din Aberdeen. Vizita acesteia în Scoția a fost ultima din cadrul turneului pe care l-a făcut în Marea Britanie, unde a promovat un sondaj pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale copiilor.

Ducesa de Cambridge, strălucitoare într-o ținută banală

Kate Middleton a început luna trecută turneul în Regatul Unit, pentru a realiza un sondaj legat de educația timpurie a copiilor din țară. Acesta se numește ”5 întrebări importante despre copiii cu vârsta sub cinci ani” și a avut un real succes. Peste 200.000 de răspunsuri a obținut Kate Middleton până acum, acesta fiind de altfel cel mai mare sondaj de acest fel realizat vreodată în UK. Ducesa de Cambridge a vizitat Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord, iar ultima oprire a avut loc în Scoția. În vârstă de 38 de ani, Kate Middleton este numită în Scoția ”Contesa de Strathearn”, deoarece soțul său a primit și titlul de ”Conte de Strathearnd”, folosit exclusiv în această țară.

Soția Prințului William a mers la cafeneaua ”Social Bite”, unde i-a uimit pe toți cei prezenți cu felul ei simplu și cu modul în care a participat activ la munca din bucătărie. Îmbrăcată lejer, cu o bluză albastră, pe gât, și o pereche de blugi negri și având în picioare cizme cu toc, Kate Middleton s-a integrat perfect în atmosfera cafenelei.

Ducesa de Cambridge a fost numai cu zâmbetul pe buze, a vorbit cu toți cei prezenți și i-a ajutat pe bucătari să gătească mâncare pentru oamenii fără adăpost.

Ținuta Ducesei, accesibilă la preț

Spre deosebire de evenimentele de gală la care participă constant și unde este nevoită să se îmbrace elegant, în rochii ale celor mai celebre case de modă, de data aceasta Kate Middleton a ales o ținută accesibilă, din punct de vedere financiar. Bluza din cașmir, de la John Lewis, a costat 125 de lire, echivalentul a 700 de lei. Ducesa a optat și pentru o coafură de zi, cu părul lăsat desfăcut și cu bucle lejere. Kate Middleton a purtat o pereche de cercei de la designerul ei preferat în materie de bijuterii, Catherine Zoraida. În formă de frunză, cerceii de aur au completat ținuta Ducesei, aceștia fiind de altfel piesa de rezistență pentru un aspect regal. Prețul acestora este de 165 de lire pe site-ul oficial Zoraida, adică 950 de lei.

Cerceii purtați de Kate Middleton costă 165 de lire sterline