News

Cât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor. Suma e una enormă

andreea voicu
May 10, 2019 12:17 PM

Meghan Markle a dus pe lume primul ei copil, pe 6 mai. Micuţul a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor şi a fost prezentat publicului la două zile după ce s-a născut. Copilul este al 7-lea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Pe aceeasi temaAșa arată spitalul unde a născut Meghan Markle. Cât a costat nașterea bebelușului regal

Ducesa de Sussex a născut un băiat într-un spital privat de lux din Londra şi se estimează că venirea lui pe lume a costat aproape un milion de dolari.

Cât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor

În aceşti bani au intrat şi alte cheltuieli pentru micuţ sau mama lui. Meghan Markle şi Prinţul Harry au dat în jur de 65.000 de dolari pentru camera bebeluşului. Cuplul regal a vrut o cameră mai specială şi au ales să vopsească pereţii camerei cu uleiuri vegane din rozmarin şi eucalipt.

Ducesa de Sussex a mai plătit în jur de 12.000 de dolari pentru tratamente cu acupunctură, dar şi 500.000 de dolari pentru ţinutele purtate în timpul sarcinii. Ea şi Prinţul Harry au refuzat să primească haine gratuite de la diverse branduri celebre, aşa că au preferat să le plătească. Înainte ca Meghan să nască, ea şi soţul ei au mers la un centru spa de lux din Hampshire, unde au avut parte de tratamente naturale.

Pentru prima ieşire a micuţului în public, cuplul regal nu a costat atât de mult. Vestimentaţia acestuia a însumat doar 220 de dolari şi au fost create de firma preferată a casei regale, G.H.Hurt & Son. Naşterea bebeluşului regal la spitalul privat Portland s-a ridicat la cel puţin 20.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail