News

Cât câştigă Lidia Buble din concerte! Solista refuză să cânte pe bani puţini

andreea voicu
February 22, 2019 14:24 PM

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi şi este extrem de solicitată pentru concerte şi petreceri private.

Pe lângă faptul că Răzvan Simion îi este şi iubit, de un an şi jumătate,  prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani’ i-a devenit şi manager. Mai exact, el se ocupă de concertele iubitei sale, Lidia, şi are grijă ca aceasta să încaseze cât mai mult de pe urma cântărilor.

Cât câştigă Lidia Buble din concerte! Solista refuză să cânte pe bani puţini

Răzvan Simion a declarat că Lidia Buble primeşte multe oferte pentru concerte, însă pe unele este nevoită să le refuze.

”Da! De ce? Tăiem factură, dacă asta te interesează! Şi pentru domnii de la ANAF, tăiem factură dintotdeauna! Săptămânile viitoare cred că avem vreo trei nunţi! 

E adevărat, suntem selectivi, suntem selectivi prin prisma  preţului..să nu te gândeşti că onorăm toate cererile pe care le primim. Au fost cazuri când am refuzat! Unii bani se mai şi refuză! E important să mai şi refuzi din bani!”, a spus Răzvan la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena 1.

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de mai bine de 3 ani, însă relaţia lor a trebuit să treacă prin multe încercări.

În vara lui 2015 au apărut primele ştiri despre despărţirea lui Răzvan Simion (38 de ani) de soţia, cu care are doi copii, iar vestea că se iubeşte cu Lidia Buble a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi s-au mutat împreună, îar în vara lui 2016 Răzvan a devenit un bărbat liber şi în acte.

Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da. La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele.

Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a povestit solista, pentru revista Taifasuri.