News

Cât câștigă lunar vedetele din România

Verdict.ro
November 22, 2018 14:22 PM

Salariile vedetelor din Romania. Andreea Esca, Andreea Mantea și Teo Trandafir sau Cătălin Măruță sunt doar trei dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Cu sigurantă v-ați întrebat câți bani câștigă pentru munca depusă.

S-au tot vehiculat sume , unele foarte mari, altele mai mici, însă nimeni nu a spus salariul pe bune! Am făcut o selectie a informatiilor și..iată ce am ales!

Teo Trandafir a debutat recent ca gazdă a concursul de cultură generală „Vrei să fii milionar?” . Dacă la începuturile ei în televiziune câștiga 2.000 de lei, acum chiar ea spune că nu are o sumă imensă, ci mai degrabă decentă.  S-a zvonit că ar câştiga 20.000 de euro pe lună, conform bugetul.ro. Prezentatoarea a dezvăluit că această sumă este exagerată, ea fiind plătită decent.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

Cat castiga Andreea Mantea. Frumoasa  brunetă a început de curând un nou proiect: Puterea Dragostei, iar salariul ei nu este deloc unul mic. Potrivit revistei „VIVA!”, cand încă prezenta alături de Victor Slav,  Andreea Mantea încasa 8.000 de euro în fiecare lună.

Salariul lui Catalin Maruta este… Unele surse au dezvăluit sub protecția anonimatului că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time. Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro, conform libertatea.ro.

Delia a detronat-o pe Inna la capitolul onorariu luat pe un spectacol. După ce mult timp, Inna a fost cea mai bine plătită cântăreață din România, Delia a detronat-o. Artista cere 90.000 de euro pentru un concert, potrivit libertatea.ro.

De-a lungul carierei sale muzicale, Inna a ocupat numărul 1 clasamentele muzicale din 11 țări. Ea se numără printr cele mai bogate vedete din România și a strâns o avere de 2 milioane de euro, pe care o împarte cu managerul și compozitorii pieselor sale. În topul cântărețelor care câștigă foarte bine este și Antonia.