Fashion

Cât cheltuie Carmen Brumă pe echipamentele de sport: „Am un dulap special pentru sport”

nicoleta.ispasescu
October 22, 2018 11:23 AM

Așa cum fiecare femeie investește o avere în rochii, genți, sau pantofi, Carmen Brumă cheltuie aproape tot ce câștigă pe echipamentele de sport.

Pe aceeasi temaSezonul acesta se poartă stilul British! Iată cum îl poți obține!

Având în vedere că este promotoarea unui stil de viață sănătos și își petrece destul de mult timp în sala de fitness, echipamentele de sport trebuie să fie într-un număr cât mai mare în garderoba lui Carmen.

Cât cheltuie Carmen Brumă pe echipamentele de sport

Carmen Brumă se poate mândri cu o adevărată colecție de haine sport, iar multe dintre ele au chiar valoare sentimentală – îi amintesc de vremurile în care participa la competiții sportive.

Deși nu le mai folosește pe toate, fiecare piesă vestimentară ocupă un loc important în garderoba ei.

„Am un dulap special pentru sport”

Deși multe dintre noi abia dacă putem număra pe degetele de la o mână colanții și bustierele sport, Carmen a declarat că are chiar un dulap special pentru sport.

„La capitolul acesta stau foarte bine, pentru că îmi place să fac sport și automat îmi plac foarte mult echipamentele și am investit în ele. Am un dulap special, așa cum multe femei au un dulap pentru pantofi sau pentru genți, eu am un dulap doar cu echipamente de sport. Nu le-am numărat, dar în fiecare sezon îmi iau 5-6 echipamente complete. Sunt unele la care țin în mod deosebit și, chiar dacă nu le mai port des, le țin acolo. De exemplu, echipamentul în care am alergat maratonul, cel în care am câștigat prima mea cursă, echipamentul în care am făcut cel mai bun timp pe semimaraton, în care am alergat pentru Hospice Casa Speranței, pe acestea le păstrez. Nu dau niciodată un tricou pe care l-am primit la o competiție”, a declarat, pentru Libertatea, Carmen Brumă.