News

Cât costă diamantul purtat de Lady Gaga la Premiile Oscar 2019

andreea voicu
February 25, 2019 14:13 PM

Cel mai important eveniment cinematografic a avut loc duminică seară, la Los Angeles, la Dolby Theatre. Pelicula ‘Green Book’ a câştigat trofeul ‘Cel mai bun film al anului’, deşi marea favorită era Roma.

Pe aceeasi temaRochii roz la Premiile Oscar 2019! Cele mai reușite ținute

Tot în cadrul celei de-a 91-a ediţie a Premiilor Oscar, Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a fost nominalizată pentru ‘Cea mai bună actriţă în rol principal’, pentru rolul din filmul ‘A star is Born’. Ulterior, solista a câştigat Oscarul pentru ‘Cel mai bun cântec original’ Shallow, compus chiar de ea.

Cât costă diamantul purtat de Lady Gaga la Premiile Oscar 2019

Cântăreaţa a reuşit să impresioneze cu o rochie neagră, lungă, semnată Alexander McQueen, la care a asortat un colier cu piatră galbenă. Bijuteria respectivă este una aparte, scrie People.com.

Cât costă diamantul purtat de Lady Gaga la Premiile Oscar 2019. Diamantul imens are nu mai puţin de 128, 54 de karate şi costă în jur 30 de milioane de dolari. În plus, a fost descoperit acum mai bine de 140 de ani.

Lady Gaga a avut onoarea să poarte acest colier, după ce prima dată a fost purtat de actriţa Audrey Hepburn, la o şedinţă foto.

Tot duminică, Lady Gaga şi Bradley Cooper au interpretat împreună piesa „Shallow” din filmul „A Star is Born”, însă felul în care s-au comportat a dat din nou apă la moară celor care cred că cei doi au o relaţie secretă.

Lady Gaga şi iubitul Irinei Shayk s-au îmbrăţişat minute în şir şi privit în ochi, ca doi îndrăgostiţi, iar fanii lor cred că aceştia se iubesc, deşi nu vor să recunoască. În urmă cu doar două săptămâni, artista a anunţat că s-a despărţit de logodnicul său, Christian Carino. Cei doi erau împreună din 2017.

Mai mult de atât, Irina Shayk, mama copilului lui Bradley, s-a aşezat în sală, la Oscar 2019, între actor şi celebra solistă.