Fashion

Cât costă să te îmbraci ca un membru al Familiei Regale

Verdict.ro
July 12, 2021 08:00 AM

Ținând cont că Familia Regală participă la extrem de multe evenimente publice și mereu trebuie ca toată lumea să arăte fabulos, oare cât costă să te îmbraci ca un membru al uneia dintre cele mai cunoscute familii din lume?

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Cum își achiziționează ținutele Familia Regală

Deși Kate Middleton și Meghan Markle au apărut în ținute ce costă milioane de dolari, uneori, acele look-uri la care toți visăm sunt mult mai accesibile pentru ele. Middleton a împrumutat creații de la designeri pe care le-a înapoiat. Markle, înainte să devină un membru regal cu drepturi depline, a luat examplul cumnatei sale. Cum nu există destulă transparență privind bugetul acestor femei atunci când vine vorba de look-urile lor, există câteva indicii ce ne pot spune ce sume investesc.

Cine alege ce poartă acestea? Middleton are un stilist, Natasha Archer, ce alege ce poartă Ducesa la evenimentele regale sau în tururile oficiale. Spre exemplu, Natasha a ales o rochie Zimmermann pentru Ducesă pe când vizita Australia în 2014, ce a fost o alegere potrivită pentru locația vizitată. La Meghan încă nu se știe identitatea stilistului, deși mereu au existat suspiciuni.

Fac Meghan Markle și Kate Middleton cumpărături? Da! Amândouă au fost surprinse la cumpărături singure, în câteva magazine din Londra. Kate a fost văzută la Zara, Gap, Jigsaw și Peter Jones, iar de Meghan se știe că frecventează King’s Road, în principal magazinul Heidi Klein.

Cine plătește pentru hainele lor? Nici Middleton, nici Markle nu acceptă haine gratis, așa că ele nu au primit cadouri. Stilistul lui Middleton, Archer, sună de obicei la designeri pentru a împrumuta haine ce vor fi returnate, iar Ducesa își poate cumpăra câteva piese pe care și le dorește, dar acest lucru ține de suma alocată familiei de către Prințul Charles.

Înainte de a deveni membru al Familiei Regale, Ducesa trebuia să își plătească hainele, ceea ce înseamnă că este posibil să își fi achiziționat singură rochia de mireasă, ce a costat 400,000 dolari, scrie Vogue. Ținând cont că ea a fost în trecut o actriță cu o avere de 7 milioane de dolari, nu pare o problemă faptul că și-a cumpărat piesele.

Câți bani dau Ducesele pe haine în fiecare an? Nu este încă foarte clar care este bugetul alocat Prințului William și familiei sale pentru ținute, dar, potrivit unor documente dezvăluite de Palat în 2015, Prințul Charles oferă familiei 6 milioane de dolari în fiecare an, de unde probabil sunt incluse și hainele. În 2012, a fost dezvăluit că Middleton a cheltuit 70,000 dolari pe haine în acel an.

Cum își achiziționează hainele Regina și ceilalți membrii ai Familiei Regale? Elisabeta are propriul buget, ce vine din subvenția suverană. Aceasta își poate cumpăra ce haine își dorește, iar de obicei, ea nu împrumută creații, ci doar vorbește cu diferiți creatori pentru a își crea piese pentru ea, pentru că garderoba ei este specială.

Prințesele Eugenie și Beatrice trebuie să își cumpere piesele din propriul buget, ceea ce nu este greu, ținând cont că ambele primesc sume de bani de la Regină și de la tatăl lor. Cât despre cei ce nu au titluri regale, aceștia pot accepta cadouri și haine de la designeri.