News

Cât de adorabilă este fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry! Cu cine seamănă micuța Lilibet

maria.apostol
June 7, 2022 15:23 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet, cu ocazia primei sale aniversări, la Windsor. Imaginea a devenit virală și toți au putut observa deja cu cine seamănă.

Micuța Lilibet și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați și de familie, în cadrul unui ”picnic relaxat, intim, în curte”.

Instantaneul a fost realizat de fotograful Misan Harriman. Care a venit însoțit la petrecere de soția și copiii săi. Acesta a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex și a fost văzut recent bucurându-se de Jocurile Invictus alături de Prințul Harry.

Imaginea cu Lilibet a fost făcută publică la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au întors în SUA, după scurta lor călătorie în UK pentru Jubileul de Platină organizat în cinstea Reginei Elisabeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman) 

Cu ocazia acestei călătorii, Suverana și-a cunoscut strănepoata pentru prima dată.

Scandal în jurul numelui Lilibet

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021 și a fost botezată după regină. Al cărei nume de alint în copilărie era ”Lilibet”. Dar și după mama Prințului Harry, Prințesa Diana.

Prințul Harry și Meghan ameninţă postul BBC cu o acţiune în justiţie pentru publicarea unor „informaţii false şi defăimătoare”. Totul a plecat de la o ştire despre prenumele Lilibet acordat fiicei lor.

Disputa se poartă de această dată în jurul unui aspect insolit. Și-anume dacă ducii de Sussex i-au cerut sau nu i-au cerut reginei Elisabeta a II-a permisiunea de a folosi porecla din copilăria acesteia.

Numele era folosit în cadru privat de tatăl reginei şi de soţul ei. În timpul funeraliilor prinţului Philip din luna aprilie, potrivit unor relatări din presă, o notă de mână scrisă de regina Marii Britanii, ce însoţea o coroană funerară depusă pe sicriul defunctului, era semnată „Lilibet”.