News

Cât de bine arată Cristina Ștefania! Iubita lui Speak are o siluetă de invidiat

iulia.statie
March 30, 2020 12:25 PM

Pe Cristina și pe Speak îi putem vedea în emisiunea Asia Express, iar umorul lor este contagios, aducând un zâmbet pe fețele tuturor.

Pe aceeasi temaSpeak nu ține cont de părerile Ștefaniei în ceea ce privește stilul vestimentar! Ștefania a rămas fără cuvinte: „Nu sunt vreo prințesă”

Cât de bine arată Cristina Ștefania! Iubita lui Speak are o siluetă de invidiat

Ștefania se bucură de un succes răsunător în carieră și are mulți fani pe social media, stăpânind foarte bine orice platformă. Dintre cei doi, se pare că Ștefania și-a dorit să participe foarte tare la show, iar Speak a trebuit să îi facă pe plac, la fel ca orice iubit grijuliu.

Înainte de a pleca, fiecare artist a lansat câte o melodie. Deși ambele au fost compuse de artist, piesa Ștefaniei a avut un mare succes, fiind pe locul 1 în trending pe Youtube.

Înainte de a se lansa într-o carieră solo în muzică, Cristina a lucrat cu mai mulți artiști cunoscuți de la noi. Cât despre copilăria sa, aceasta a dezvăluit că a fost foarte fericită fiind singură la părinți. ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, povestea vedeta în trecut.

Prima sa pasiune a fost dansul, de unde și silueta sa perfectă. Aceasta a colaborat cu artiști precum Inna, Smiley, Elena Gheorghe și Randi.

După ce s-a îndrăgostit de Speak, el a ajutat-o să își descopere pasiunea pentru muzică, iar talentul său a fost foarte apreciat de fani. Mai mult, ea are și un vlog, unde admiratorii săi o urmăresc mereu, fiind foarte curioși să vadă prin ce aventură va mai trece artista.

Cristina are o siluetă de invidiat, cu forme perfecte și nu se teme să arăte acest lucru! Se vede că vedeta este pasionată de sport, căci mușchii săi sunt perfect tonifiați și abdomenul plat. Nu ne este de mirare că a ajuns ușor cunoscută, căci are pachetul complet, talent, fizic frumos, umor și frumusețe.

 

View this post on Instagram

 

Morning SUNSHINE ☀️

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on