News

Cât de bine arată Ileana Lazariuc după divorț! Aceasta și-a schimbat look-ul 

iulia.statie
November 4, 2019 14:06 PM

La începutul lunii octombrie, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac recunoșteau că au mers pe drumuri separate de doi ani.

Pe aceeasi temaCe face Ileana Lazariuc după divorţul de Ion Ţiriac Jr.!

Deși sunt zvonuri privind o nouă dragoste în viața lui Țiriac Jr., Ileana nu s-a afișat încă cu nimeni și se distrează acum în Dubai.

Aceasta și-a schimbat și look-ul și este pregătită de a se bucura de viața de femeie singură, acum când totul a devenit oficial.

Prima fotografie postată pe un site de socializare arată că Ileana a ales să se tundă mult mai scurt decât a avut părul în ultimii ani. „În sfârșit pot să spun ‚Păr scurt, nu-mi pasă’”, a ales să scrie aceasta.

Zilele acestea, Ileana a plecat în Dubai. Aseară a petrecut alături de Mirela Popa, fosta soție a lui Bodan Stelea, ce s-a mutat în Dubai de peste patru ani.

Cât de bine arată Ileana Lazariuc după divorț! Aceasta și-a schimbat look-ul

Fetele au postat mai multe fotografii, arătând cât de bine se distrează. Mirela a purtat o rochie cu spatele gol, iar Ileana a ales o rochie cu un decolteu generos.

Ileana Lazariuc și fostul soț au ales să discute despre divorț pe rețelele de socializare, unde au scris împreună o declarație. Aceștia au împreună doi băieți, Alexandru și Nicholas.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani.”, au scris cei doi.

„Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.”, au continuat ei.

„Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au adăugat aceștia.

Sursă: Viva!