News

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

iulia.statie
December 19, 2019 12:03 PM

Jennifer Lopez a fost surprinsă pe străzile din Miami, imediat ce a ieșit de la sală, într-o ținută ce îi punea în evidență formele perfecte.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

Artista purta o bluză sport, ce îi lăsa abdomenul la vedere și o pereche de colanți mulați, ochelari de soare supradimensionați și o pereche de pantofi sport.

J Lo nu a putut să treacă neobservată în această ținută roz pudrat, silueta ei tonifiată fiind exemplu pentru mulți fani.

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

La 50 de ani, Jennifer arată extrem de bine, având o viață foarte ocupată. Aceasta are grijă de copii și logodnic, dar în același timp nu își neglijează nici cariera. Pe lângă toate acestea, artista își face timp și pentru a avea grijă de ea și merge și la sală, pentru a se păstra în cea mai bună formă.

Lopez a fost nominalizată la Premiile Globurile de Aur pentru rolul său, ‘Ramona’ din filmul ‘Hustlers’. Ultima oară când artista a primit o nominalizare la aceste premii a fost în 1998.

Emoționată peste măsură, ea le-a scris un mesaj fanilor pentru a le mulțumi.„Bună, prieteni. Tocmai ce m-am trezit și am aflat că o să fiu nominalizată la categoria ‘Cea mai bună actriță în rol secundar’ pentru un Glob de Aur. Sunt peste 20 de ani de când am fost nominalizată pentru ‘Selena’! Vă mulțumesc tuturor”, a scris J Lo.

Pe plan personal, artista este împlinită total. Ea este logodită cu Alex Rodriguez, iar din fostul mariaj cu Mark Anthony Jennifer se bucură de micuții ei gemeni, Max și Emme.