Beauty

Cât de bine arată Jennifer Lopez nemachiată

iulia.statie
August 10, 2020 10:00 AM

Deși a împlinit vârsta de 51 de ani, Jennifer Lopez este extraordinar de frumoasă, se menține în formă și are multă grijă de ea, vedeta dezvăluind ori de câte ori are ocazia fotografii inedite, în care nu se teme să apară fără machiaj.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Cum arată Jennifer Lopez fără machiaj

Recent, aceasta a făcut publică o fotografie cu ea, în care apare nemachiată și este îmbrăcată într-un halat de baie alb, fanii reacționând imediat într-un mod pozitiv. „Bună dimineața tuturor!”, a scris aceasta.

Jennifer Lopez și-a amânat nunta cu Alex Rodriguez

JLO a împlinit pe 24 iulie frumoasa vârstă de 51 de ani, iar artista trăiește cele mai frumoase clipe alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, dar și micuții săi. Chiar dacă vedeta trebuia să se căsătorească în această vară cu alesul său, în vârstă de 44 de ani, pandemia de coronavirus a făcut-o să își amâne evenimentul emoționant. Totuși, Jennifer rămâne pozitivă și speră la tot ce este mai bun.

„Nimeni nu știe pentru că, într-adevăr, nu există nicio planificare acum. Trebuie doar să aștepți și să vezi ce se va întâmpla cu toate acestea și este dezamăgitor. Sunt un pic supărată pentru că am avut niște planuri grozave. Știți ce? Dumnezeu are un plan mai mare. Deci trebuie doar să așteptăm și să vedem.”, a povestit starul în emisiunea ‘Today’.

Cât despre ziua ei de naștere, Jennifer Lopez a transmis un mesaj emoționant pentru a își exprima dragostea pentru toți fanii, dar și apropiații ei: „Vă mulțumesc pentru toate urările frumoase! În timp ce le citesc pe toate, nu pot să nu mă gândesc la cum mi-am petrecut ultima zi de naștere cu mulți dintre voi vara trecută și încă simt dragostea de la voi toți și sper că și voi o simțiți!”

„Chiar dacă lumea s-a schimbat foarte mult, există ceva ce niciodată nu se va schimba: Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc! Este ziua mea!”, a continuat cântăreața.