News

Cât de bine arată Nadia Comăneci la aproape 58 de ani! Aceasta continuă să își uimească fanii

iulia.statie
November 4, 2019 17:24 PM

Cunoscută ca și „Zeița de la Montreal”, Nadia Comăneci este prima sportivă ce a obținut o notă de 10 pentru un exercițiu, în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Pe aceeasi temaCe mare a crescut băiețelul Nadiei Comăneci! Dylan a pășit pentru prima dată pe covorul roșu

Cât de bine arată Nadia Comăneci la aproape 58 de ani! Aceasta continuă să își uimească fanii

Deși are aproape 58 de ani, Nadia uimește prin silueta ei de invidiat. Ea s-a păstrat într-o formă extraordinară, iar dovada acestui fapt sunt pozele postate de aceasta de la Montreal pe un site de socializare.

Sportiva și-a etalat frumosul trup la plajă. Aceasta nu are pic de celulită iar abdomenul său este brăzdat de pătrățele, semn că nu a renunțat la a face sport. De asemenea, ea este mereu văzută purtând ținute mulate și tocuri înalte, ce se potrivesc perfect cu silueta sa de invidiat.

 

View this post on Instagram

 

Here we go….43 years later… and Dylan s handstand photobomb ….July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Nadia Comăneci a dezvăluit că nu se poate lipsi de exercițiile fizice, acesta fiind secretul menținerii unei siluete perfecte.

Ba chiar, aceasta alege să facă ce multe vedete nu ar dori. Nadia se afișează pe internet nemachiată și necoafată, fiind mândră de cum arată. Chiar și așa, sportiva fascinează prin perfecțiunea tenului și a corpului. Nadia Comăneci, românca noastră, a scris istoria gimnasticii.

Ea are în acest moment 9 medalii olimpice cucerite, 5 de aur, 3 de argint și una de bronz. Are patru medalii la Campionatul Mondial (două de aur și două de argint) și nu mai puțin de 12 trofee la Campionatul European. Dintre acestea, 9 sunt de aur, două de argint și una de bronz.

Singurul titlu important care îi lipsește este cel mondial la individual compus.