News

Cât de bine arată Rita Ora! Vedeta are un fizic de invidiat

iulia.statie
June 11, 2020 14:56 PM

Rita Ora este una dintre cele mai frumoase vedete și are un fizic de invidiat.

Pe aceeasi tema10 idei de ţinute dacă eşti invitată la o nuntă de zi vara

Rita Ora arată spectaculos

Din cauza pandemiei, aceasta a trebuit să își anuleze concertele, însă, chiar dacă îi este dor de scenă și de fanii săi, Rita nu se plictisește în izolare! Ea nu uită de sport și se menține în formă prin exerciții fizice, iar pe social media este mai activă ca oricând, neuitând să îi țină la curent pe admiratorii săi cu orice face.

Ea a postat recent două fotografii ce o înfățișează după antrenament, echipamentul sport punându-i în valoare silueta de invidiat. Bineînțeles, fanii au reacționat imediat și i-au trimis foarte multe complimente pentru cum arată, dar și pentru faptul că nu a uitat să facă sport în această perioadă.

 

View this post on Instagram

 

Keep moving.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita nu ezită nicio secundă se se mândrească cu fizicul ei, aceasta postând poze cât mai senzuale sau îmbrăcând costume de scenă îndrăznețe. Deși acum nu poate să își poarte piesele provocatoare de scenă, aceasta nu dorește să piardă legătura cu fanii, așa că îi surprinde cum poate de fiecare dată când are ocazia pe social media.

Sportul o ajută mult pe vedetă pentru a avea corpul pe care și-l dorește oricine, așa că după o sesiune intensă de antrenament, Rita Ora a avut grijă să posteze câteva fotografii cu ea pentru a le arăta fanilor că deși multă lume stă în izolare, ea nu a putut uita de exercițiile fizice pentru a nu acumula kilograme nedorite.

Rita, în vârstă de 29 de ani are o naturalețe și un sex appeal aparte. Aceasta îmbracă la evenimente ținute cât mai inedite, pentru a avea grijă să se potrivească personalității sale explozive dar și formelor pe care le-a dobândit de-a lungul timpului. Acum, fanii nu trebuie să își facă griji, pentru că dacă Ora nu este prezentă pe scenă, iar petrecerile au fost anulate, ea are grijă să îi surprindă cu fotografii spectaculoase.