News

Cât de bine arată soția lui Adi Mutu, fostă Miss România

iulia.statie
January 7, 2020 16:41 PM

Soția lui Adrian Mutu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar în noaptea dintre ani, Sandra a arătat superb, făcându-l pe Mutu extrem de mândru.

Pe aceeasi temaExistă viaţă şi după divorţ! Ce mai face Consuelo Matos, fosta soţie a lui Adrian Mutu

Cât de bine arată soția lui Adi Mutu, fostă Miss România

Adrian Mutu și soția sa au ales o locație perfectă pentru plajă, Emiratele Arabe. Sandra a arătat spectaculos, iar toată lumea a fost de acord cu faptul că ar putea din nou câștiga titlul de Miss România și în 2020. Sandra se bucură de o siluetă de invidiat și un chip frumos, arătând perfect fără prea mult efort.

Soția lui Mutu a împlinit 26 de ani pe 1 ianuarie, iar prietenii și soțul au sărbătorit-o într-un restaurant de lux din Abu Dhabi.

„La mulți ani, dragostea mea! Astăzi este ziua în care visele tale pot deveni realitate. Fie ca viața ta să fie plină de iubire și fericire. Nu voi uita niciodată strălucirea din ochii tăi ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine și desigur, ziua în care ai adus pe nume un înger pe nume Tiago. Niciodată nu ți-ai pierdut strălucirea. Te iubesc, mami!”, a scris Adrian Mutu pe contul lui de socializare cu ocazia zilei de naștere a soției lui.

Alături de ei a fost și soția lui Eduard Stancioiu, fina lor, Beatrice. Nelipsit a fost și micuțul Tiago, ce s-a distrat cu părinții lui în vacanță.