News

Cât de bine arată Vera Wang la 70 de ani

iulia.statie
May 12, 2020 11:29 AM

Vera Wang arată fabulos.

Pe aceeasi temaBarbie va fi premiată anul acesta în cadrul CFDA Fashion Awards

Designerul în vârstă de 70 de ani a dezvăluit câteva ținute stylish în timp ce a deciz să se izoleze în Miami Beach. Aceasta a ales să își bucure fanii cu câteva postări în care i se văd picioarele lungi și tonifiate, dar și abdomenul lucrat la sală.

Cât de bine arată Vera Wang la 70 de ani

Putem spune că nu își arată vârsta, iar fanii cred la fel. „Vera Wang are 70 de ani???”, a scris un admirator la o poză în care aceasta apare într-o bustieră portocalie Palm Angels. În altă fotografie, ea a ales să își pună în valoare silueta, îmbrăcând un top cu trenă și pantaloni scurți negri.

 

View this post on Instagram

 

When a bit of bling is needed…… @davidsbridal @kohls

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Aceste fotografii au devenit rapid virale, toată lumea minunându-se de cât de bine arată designerul. „Ce bea, sânge de unicorn? Este ireal”, „Ea nu mai îmbătrânește”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

 

View this post on Instagram

 

Masking it out of doors in Miami…. ode to the ‘Met’ Gala tonight…..

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Vera Wang va împlini 71 de ani pe 27 iunie, iar aceasta a ales să se izoleze cu familia ei din industria modei imediat după Paris Fashion Week. „Toți arată extrem de bine, așa că a trebuit să lucrez. Și bineînțeles, am o obsesie cu colanții, așa că am avut oportunitatea să mă joc cu hainele, un lucru de lux de care un designer nu are parte prea des.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Serious procrastination. Lycra/poly in heels…..Thank you @NicoleFritton@ HarpersBazaarUS

A post shared by Vera Wang (@verawang) on