Living

Cât de bine o cunoaște Cătălin Măruță pe Andra : „Cred că cea mai mare bucurie pentru ea, în perioada asta, ar fi...”

nicoleta.ispasescu
May 30, 2018 11:52 AM

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, care au reușit să reziste datorită iubirii și respectului pe care și-l poartă.

Dacă tradiția era ca la petrecerea Viva toate vedetele să vină însoțite, Cătălin Măruță și-a făcut apariția fără Andra, însoțit însă de fotomodelul Alice Peneacă.

Prezentatorul Tv ne-a dezvăluit de ce lipsește Andra de la cel mai important eveniment al anului: filmează pentru noul ei single!

„Andra filmează, trebuie să lanseze, cred că săptămâna viitoare o piesă și un videoclip în spaniolă și niște invitați din străinătate în perioada asta au putut să vină în România și e la filmări acolo. Uite, dacă tot vrei să vezi unde e Andra, filmează aici. Ai văzut fix 30 de secunde, dar o să-ți placă”.

Cătălin Măruță ne-a declarat că nu este gelos, știe că soția lui este frumoasă și sexy și că e absolut normal să se îmbrace pe măsură: „Nu, de unde s-o cert! Îmi place, arată foarte bine, e foarte frumoasă, e firesc să fie cât mai sexy și mă bucur de fiecare dată. Nu, cum să fiu gelos?!”

Cătălin a fost discret în ceea ce privește cadourile pe care i le face soției lui însă ne-a mărturisit că cel mai probabil în perioada asta Andra ar avea nevoie de o vacanță: „Știi cum e, dacă spui ce cadouri îți place să faci, nu mai e nicio surpriză pentru ea. Cred că ne cunoaștem foarte bine și știu cam ce își dorește. Dar cred că cea mai mare bucurie pentru ea, în perioada asta, ar fi așa… o vacanță”.

Dacă îi va pregăti acesteia o vacanță surpiză, asta rămâne de văzut.