Beauty

Cât de bun este uleiul de cocos pentru ten? Sfaturile specialiștilor

alexandra dutu
May 21, 2018 18:30 PM

Uleiul de cocos este un adevărat aliat atunci când vine vorba despre sănătatea organismului tău. Ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și al părului, la reglarea digestiei și chiar întărirea sistemului imunitar.

Pe aceeasi temaTransformare uluitoare! Machiajul face minuni! Tutorial impresionat

Beneficiile uleiului de cocos asupra sănătății și frumuseții

– un remediu excelent pentru pielea uscată și iritată. Iată masca ce te poate ajuta să scapi de aceasta:

Amesteci 2-3 linguri de fulgi de ovăz și unt de cocos (forma solidă a uleiului de cocos). Se toarnă mixtura într-un săculeț din pânză și se introduce la cuptorul cu microunde timp de 30 de minute, până ce conținutul se transformă într-o pastă groasă. Sacul moale poate fi folosit pentr a se face masaj corporal și pentru comprese în zonele afectate ale corpului.

Ingredientele din ovăz și uleiul de cocos ajută la reglarea pH-ului pielii, lăsând-o bine hidratată și catifelată.

– bun pentru îngrijirea părului uscat și fragil – aplicați o mască de ulei de cocos extravirgin direct pe păr, insistând asupra vârfurilor. Periați părul cu un pieptăn, apoi prindeți-l în coc și purtați o cască de duș până dimineața. Apoi, dimineața spălați, șamponați și aplicați un balsam, ca în mod normal.

– ajută la păstrarea unei danturi sănătoase! Folosește 1-2 lingurițe de ulei de cocos pentru a vă clăti cavitatea bucală, apoi efectuați periajul dentar.

– te ajută să scapi de kilogramele în plus – este un adjuvant în curele de slăbire, datorită acizilor grași cu lanț scrut și mediu, despre care s-a demonstrat că facilitează slăbirea.