News

Cât de diferit arată Zac Efron! Actorul s-a schimbat foarte mult

iulia.statie
August 4, 2020 11:15 AM

Fanii actorului au fost șocați când au văzut cum arată starul acum, prin apariția sa în show-ul Netflix numit ‚Down to Earth’.

Pe aceeasi temaPamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel: 'M-a înșelat timp de doi ani'

Cum arată actorul acum

Emisiunea îi urmărește pe Zac Efron și Darin Olien în timp ce călătoresc prin Franța, Puerto Rico, Londra, Islanda, Costa Rica, Peru și Sardinia și explorează viața și un stil de viață sustenabil. Totuși, fanii imediat au urmărit show-ul și au observat că actorul arată complet diferit. Ba chiar, mulți au susținut că Zac are un ‚corp pe tată acum’.  Acesta are și barbă în emisiune, părând mult mai matur.

Chiar dacă fizicul actorului s-a schimbat cu siguranță, în timpul show-ului ce are 8 episoade, el demonstrează că este în formă și nu a ajuns încă la kilogramele în plus ce l-ar putea da de gol că are un corp de tată.

Poate arată acum mai puțin tonifiat, însă, cum unii l-au criticat, alți fani i-au luat apărarea. „Nu vă mai luați de corpul unui om. El este mai sănătos acum, despre asta este emisiunea. Dacă pompezi proteine îți afectezi rinichii și inima, dar se pare că acest lucru a ajuns un stereotip în societate, dacă ai mușchi, ești sănătos.”, a scris un fan.

„Vreau să îi mulțumesc lui Zac Efron pentru că și-a schimbat look-ul pentru a se potrivi cu gusturile mele. Când avea 12 ani, era genul meu, acum, la 26, încă este genul meu.”, a scris o admiratoare. Aparent, ea nu este singura ce crede acest lucru, pentru că postarea are acum peste 70 000 de distribuiri și aproape 400 000 like-uri.

Ce spune actorul despre schimbarea sa

În show, actorul vorbește despre impactul pe care l-a avut o dietă strictă asupra sa. În timp ce se află în Italia, el se bucură de mâncare plină de carbohidrați. „Sunt așa fericit pentru că mănânc carbohidrați din nou. Au fost ani de zile în care nu am mâncat.”

„Când am filmat la Baywatch, nu am mâncat carbohidrați pentru aproape 6 luni, credeam că îmi pierd mințile. Avem nevoie de asta. Nu pot să trec peste faptul că această dietă plină de carbohidrați și proteine slabe este exact opusul a ce m-a învățat fiecare antrenor.”, a spus acesta.