News

Cât de mult a slăbit Adele! Vedeta și-a șocat fanii

iulia.statie
August 3, 2020 11:46 AM

Adele a dezvăluit cât de bine arată după ce a slăbit 44 de kilograme.

Pe aceeasi temaAdele și-a schimbat complet silueta! Artista este de nerecunoscut

Cum arată cântăreața acum

Pentru a o felicita pe Beyonce pentur albumul Black is King, aceasta a postat o fotografie pe Instagram, iar fanii au fost încântați să vadă cât de bine arată cântăreața. „Îți mulțumesc Regină pentru că ne-ai făcut să ne simțim iubiți prin arta ta.”, a scris Adele.

S-a mai scris în trecut că Adele și Beyonce s-au împrietenit datorită luptei lor cu kilogramele și și-au împărtășit sfaturi și impresii despre sport. „Beyonce este idolul lui Adele și s-au împrietenit în drumul lor de a pierde kilogramele. Ea a ajutat-o prin sfaturi privind sportul, a învățat-o să se bucure de munca pe care o depune.”, a spus o sursă pentru Heat.

Ce spune fostul ei antrenor despre schimbare

Deși Adele a slăbit enorm, fostul ei instructor, Pete Geracimo, a dezvăluit că ea nu își dorea să ajungă foarte slabă: „Ca fost antrenor al lui Adele din Londra, este descurajant să citești comentarii negative și acuzații ce pun sub semnul întrebării autenticitatea pierderii sale uimitoare de kilograme.”

„Ea și-a lăsat vocea să vorbească, sau ar trebui să zic să cânte! Nu a pretins niciodată că este ceva ce nu este. Ce am văzut, am primit. Și tuturor ne-a plăcut! Când eu și Adele am început totul, nu a fost vorba de a fi super slabă. A fost vorba de a fi sănătoasă. Mai ales după sarcină și după operație. Când a slăbit 25 de kilograme și și-a anunțat turneul, trebuia să ne pregătim pentru un program de 13 luni. La vremea aceea, mergea la training și mânca sănătos.”, a zis el.

„Ca rezultat, ea a pierdut mult din greutate iar oamenii au văzut acest lucru. Transformarea ei a apărut în fiecare publicație. Atenția primită a fost uimitoare.”, a continuat acesta.

Totuși, Adele nu se bucură atât de tare de faptul că primește multă atenție, după cum susține o sursă pentru publicația Heat. „Adele crede că atenția aceasta este rușinoasă. Admite că arată extraordinar, dar încă este timidă cu privire la aparițiile sale. Uneori este greu să creadă că arată așa de bine cum spun oamenii. Este șocată când se uită în oglindă, dar adoră să își cumpere haine noi.”