News

Cât de mult au crescut gemenii lui Enrique Iglesias! Ce videoclip inedit a dezvăluit Anna Kournikova cu aceștia

iulia.statie
January 8, 2020 12:16 PM

Enrigue Iglesias și Anna Kournikova continuă să demonstreze că familia lor este cu totul deosebită.

Pe aceeasi temaCum arată fiica cea mare a celebrei actriţe Angelica Rivera. Sofia Castro îi seamănă la perfecţie

Pentru a transmite o urare pe Instagram, Anna Kournikova a dezvăluit un videoclip adorabil în care apar gemenii lor în vârstă de doi ani, Nicholas și Lucy. Micuții par să se distreze foarte tare în timp ce fug după camera de filmat. Bineînțeles, hit-ul tatălui lor, ‚Finally Found You’ se aude pe fundal. Rusoaica a ales să scrie și o descriere pentru acest videoclip, postat în cinstea Noului An: „#happynewyear #сновымгодом.”

Cât de mult au crescut gemenii lui Enrique Iglesias! Ce videoclip inedit a dezvăluit Anna Kournikova cu aceștia

Încă de când micuții au venit pe lume în decembrie 2017, Anna și Enrique au încercat să fie foarte discreți cu privire la viața copiilor lor și au împărtășit doar câteva amintiri cu ei, cum ar fi sărbătorirea evenimentului ‚2018 World Cup’.

Pentru cântăreț, a fi tată este ceva deosebit, un sentiment pe care nu l-a mai simțit până acum. „Se simte incredibil. Este unul dintre cele mai bune sentimente din lume. Mă trezesc dimineața și mă gândesc că sunt tată.”, a zis el, conform E! News.

Ba chiar, el nu este un părinte obișnuit. Întrebat dacă își dorește ca și copiii săi să aibă o carieră în același domeniu ca și al lui, artistul, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că nu îi va forța pentru a merge spre un anumit drum.

„Vreau să facă orice îi face fericiți. Sper să fiu un tată cool și înțelegător.”, a zis el.

Mai mult, de când au devenit părinți, starul și Kournikova, s-au apropiat mai mult. „Este incredibil să o urmăresc cum se comportă ca și mamă. Este incredibil să vezi ce face o mamă și cum se comportă atunci când instinctul preia controlul.”, a spus el.

Cei doi s-au cunoscut în 2001 la filmările videoclipului ‚Escape’. De când au devenit părinți, Enrique a dezvăluit că activitatea lor din dormitor nu a avut de suferit, ba chiar s-a îmbunătățit considerabil.