News

Cât de mult seamănă Kate Middleton cu Prințul Philip

iulia.statie
June 26, 2020 11:46 AM

Deși între ei sunt mai mult de 60 de ani diferență, Kate Middleton și tatăl soțului ei, Prințul Philip, au mai multe în comun decât am crede.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Ce au în comun Prințul Philip și Kate Middleton

Potrivit lui Sarah Gristwood, autoarea ‚ Elizabeth: The Queen and the Crown’, mariajul lui Kate cu Prințul William este atât modern, cât și de modă veche, nu ca mariajul Ducelui de Edinburgh cu Regina Elisabeta.

„Mariajul ei cu William a fost unul regal modern, se iubeau. Dar pe de o altă parte, a fost și de modă veche, căci ea apare ca o figură ce își sprijină soțul.”, le-a spus Gristwood celor de la People.

„Ea nu încearcă să îi fure strălucirea în vreun fel. Cred că Kate seamănă cu Prințul Philip în felul în care el o sprijină pe Regină. Ea nu îi fură strălucirea lui William, dar totuși, are multe de spus.”, a continuat aceasta.

Bineînțeles, Ducesa este și ea un star și strălucește orice s-ar întâmpla. Dar, se pare că Philip și Kate recunosc îndatoririle pe care rudele lor le au și fac din acestea o prioritate.

Ba chiar, dinamica relației dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta nu pare una pe care nu și-ar dori cineva să o aibă, căci aceștia au împreună patru copii și sunt împreună de 73 de ani.

Recent, un alt eveniment de o importanță majoră a avut loc în Familia Regală. Prințul Philip a împlinit 99 de ani, iar el și Regina au decis să le dezvăluie tuturor o nouă imagine cu ei, un portret ce îi înfățișează stând unul lângă altul, ce a fost făcut la Castelul Windsor. Elisabeta și soțul ei au decis să se izoleze la Windsor, iar Monarhul a anulat toate evenimentele ce trebuiau să aibă loc la Palatul Buckingham. Totuși, anumiți membri ai Familiei Regale s-au întors la evenimentele publice, Prințul Charles fiind primul ce a decis să facă o apariție publică.