General

Cât de mult seamănă Prințesa Charlotte cu bunica ei, Regina Elisabeta a II-a! Zâmbetele lor sunt identice

maria.apostol
October 12, 2021 12:11 PM

Pe pagina oficială a familiei Windsor a fost publicat un colaj foto în care se văd asemănările izbitoare dintre regină și nepoata ei. 

Când râde, Regina Elisabeta a II-a o face din suflet, chiar dacă a fost văzută astfel din ce în ce mai rar. Iar prinţesa Charlotte se pare că i l-a moştenit zâmbetul.

Trăsăturile ei sunt vizibil asemănătoare cu ale străbunicii sale, cunoscuta regină a Angliei.Micuţa este superbă şi are o dragoste faţă de toate vietăţile, exact ca străbunica sa, relatează okmagazine.ro.

 Prințesa Charlotte seamănă cu bunica ei

Prinţesa Charlotte a fost fotografiată astă-vară de mama ei, ducesa de Cambridge, în timp ce cu delicateţe ţinea un fluture în mână. Alte fotografii postate în acelaşi set cu cea a lui Charlotte arată aceeaşi specie de fluture surprinsă pe o floare de liliac.

Este încercarea Ducilor de Cambridge de a promova o iniţiativă naţională, denumită Big Butterfly Count, prin care se încurajează numărarea fluturilor pe care îi văd britanicii, în scopul conservării acestor creaturi delicate. Prinţesa Charlotte este a doua născută în cuplul Kate Middleton – prinţul William şi a patra succesoare la tronul Marii Britanii, după prinţul Charles, prinţul William şi prinţul George.