News

Cât de scump este inelul de logodnă al Camillei Parker, soția Prințului Charles

iulia.statie
August 11, 2020 11:00 AM

Camilla Parker-Bowles s-a logodit cu Prințul Charles în 2005, iar acesta și-a cerut aleasa în căsătorie cu unul dintre cele mai frumoase inele văzute până acum la vedete, ce costă mult mai mult ca inelele pe care Prințul Harry și Prințul William le-au oferit soțiilor, Meghan Markle și Kate Middleton.

Pe aceeasi temaCine a fost primul soţ al Camillei Parker, marea iubire a Prinţului Charles

Ce bijuterie valoroasă a primit Camilla Parker din partea Prințului Charles

Aceasta poartă un inel în stil art deco, cu un smarald de cinci carate în centru și trei benzi de diamante pe fiecare parte, ce a aparținut cândva bunicii Prințului Charles. Potrivit lui Kathryn Money, ce lucrează pentru Brilliant Earth, bijuteria ar fi costat în jur de 78.000 lire sterline, dar, ținând cont de vechimea inelului, probabil acum este mult mai valoros față de celelalte inele pe care Meghan și Kate le-au primit.

Ce inele de logodnă au Meghan Markle și Kate Middleton

Inelul Ducesei de Sussex ar fi costat undeva la 90,000 lire sterline. Acesta a fost creat special de către Prințul Harry și are un diamant uriaș în centru, alături de două mai mici. La fel ca și inelul Camillei, acesta are două diamante mai vechi ce au făcut parte din colecția mamei Prințului, Prințesa Diana, deși nu sunt la fel de vechi ca și ale Ducesei de Cornwall.

Harry s-a gândit mult la inelul de logodnă, ținând cont că a adăugat un diamant central din Botswana, unde aceștia au petrecut vacanțe împreună, dar, în iunie 2019, Meghan făcea câteva schimbări la bijuterie.

Între timp, Prințul William și-a cerut aleasa, pe Ducesa de Cambridge, cu un inel cu safir și diamant ce a aparținut Prințesei Diana. După cum spune Kathryn, potrivit publicației Hello Magazine, „Designul superb amintește de o broșă pe care Prințul Albert a comandat-o pentru Regina Victoria înainte de nunta lor din 1840”, dar, totuși, bijuteria nu este la fel de valoroasă ca aceea pe care o poartă Camilla.