News

Cât i-a costat pe Prințul Harry și Meghan Markle să își renoveze noua casă

andreea voicu
June 25, 2019 11:03 AM

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au mutat la începutul anului la Conacul Frogmore de pe domeniul Windsor. Ducii de Sussex au ales să plece de la Palatul Buckingham, acolo unde locuiau alături de Kate Middleton și Prințul William, înainte de nașterea primului lor copil, Archie Harrison. Abia acum casa a fost complet renovată după gustul lor.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Locuința a fost construită în secolul 19 și era împărțită în cinci apartamente, însă Ducii au dorit să le unească. Tavanurile şi podelele au fost înlocuite, iar băile, dormitoarele şi bucătăria au fost complet schimbate.

Cât i-a costat pe Prințul Harry și Meghan Markle să își renoveze noua casă

Renovarea a fost aprobată de Regina Elisabeta a II-a, costurile fiind plătite din bani publici, iar suma nu a fost deloc mică. Aproximativ 3 milioane de euro costă noua casă a lui Meghan Markle și Prințul Harry. În acest moment, renovările la conac nu s-au terminat, așa că ne așteptam ca suma să crească.

De asemenea, tot ce a depășit suma menționată anterior a fost plătit din banii personali ai lui Harry și Meghan Markle. Costul pentru renovarea conacului pe cap de cetățean britanic a fost de 1,40 euro.

”Dacă un membru al familiei regale spune: ‘Vrem o bucătărie mai bună. Dacă vor ca amenajările să fie superioare, trebuie să plătească suplimentar, din propriul buzunar”, au declarat surse de la Palatul Buckingham.

Conacul Frogmore are patru dormitoare și o cameră pentru fiul lor, Archie, renovată cu podea din lemn arcuită. Casa nu dispune de sală de yoga sau aripi speciale doar pentru oaspeții celor doi. Mai mult, și grădina exterioară a fost amenajată după placul Ducilor de Sussex.

Sursa: people.com