News

Cătălin Botezatu, la un pas de a se căsători! Ce n-a mers

Verdict.ro
January 14, 2019 12:05 PM

Căsătoria este un subiect tabu pentru Cătălin Botezatu. Vorbește rar despre asta, dar de fiecare dată când o face reușește să atragă atenția, scrie VIVA!. Se pare că Bote a fost la un pas să spună da, nu acum, ci în tinerețe, dar mariajul era unul… aranjat!

Cătălin Botezatu, la un pas de a se căsători! Ce n-a mers

Cătălin Botezatu fuge de căsătorie din motive știute doar de el și nu se ferește să recunoască acest fapt.

Surpriză, însă, în tinerețe Cătălin Botezatu a fost la un pas de a se căsători. Nu era orice fel de căsătorie, ci un mariaj aranjat, în străinătate.

„În momentul în care am câștigat un premiu european pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania. Mi s-a propus cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra, supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo). Am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui). Am fost împreună mai mult de șapte ani. Mă aștepta în România…”, a povestit Bote, potrivit VIVA!.

S-a sărutat cu Cristina ICH, în culisele Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu atrage femeile frumoase ca un magnet. „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a declarat Cătălin Botezatu. La rândul ei, Cristina Ich a replicat: „Mi-ar plăcea ca tatăl copiilor mei să arate precum Cătălin”.