News

Cătălin Măruță, primele declarații despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe

iulia.statie
November 4, 2020 10:40 AM

Pepe și Raluca Pastramă au format un cuplu mulți ani, iar cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie. Vestea divorțului a venit ca un șoc pentru toată lumea, iar, acum, Cătălin Măruța a vorbit despre despărțirea dintre cei doi. El și Andra Măruță le-au fost nașii de cununie.

Pe aceeasi temaPepe și soția lui, Raluca, divorțează! Cântărețul a făcut anunțul oficial

Cătălin Măruță, despre divorțul dintre Raluca și Pepe

“Pepe a anunţat aseară de separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat.”, a dezvăluit prezentatorul la emisiunea sa de la Pro TV, potrivit OkMagazine.

„Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru, şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povesti, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat.”, a continuat acesta.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează

Pepe și Raluca au decis să meargă pe drumuri separate, iar cântărețul a făcut anunțul pe canalul său de Youtube, explicând că deși lucrurile s-au terminat între ei și vor divorța, totul se va întâmpla amiabil, de dragul copiilor. Aceștia au încercat de mai multe ori să depășească problemele, dar nu a mers așa cum trebuia, așa că Raluca a pus punct relației.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a explicat artistul.

„Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, că așa ar trebui să fie, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a spus Pepe.