General

Cătălina Grama, alias Jojo, a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică

iulia.statie
March 12, 2021 18:15 PM

Cătălina Grama, cunoscută de toată lumea drept Jojo, formează un cuplu extrem de apreciat și solid cu Paul Ipate, cei doi bucurându-se de o fetiță, pe nume Zora. De asemenea, vedeta mai are o bucurie în viața ei, pe Achim, băiețelul din fosta căsnicie.

Pe aceeasi temaCatălina Grama, alias Jojo, surpriză superbă de primăvară

Ce spune Jojo despre o altă sarcină

Invitată în emisiunea ‘La Măruță’ difuzată la PRO TV, aceasta a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară. Cătălina Grama are tatuat un peisaj cu patru rândunici, iar fiecare pasăre îl întruchipează pe câte un membru al familiei lor.

Întrebată dacă își dorește să completeze tatuajul, vedeta a recunoscut că înainte de pandemie lua în calcul posibilitatea unei sarcini noi, dar acum nu mai este așa de sigură pe decizia ei. „Avem amândoi rândunicile astea. Patru rândunici.(…) Și după pandemia asta mă mai întrebi? Nu ne-am mai gândit.”, a spus Cătălina Grama în emisiunea menționată mai sus.

„Înainte eu mă tot gândeam, cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copii am zis că e dificil, mă mai gândesc”, a adăugat aceasta.

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate

Paul Ipate și Cătălina Grama, alias Jojo, trăiesc o poveste de dragoste admirată de mulți oameni, iar în urmă cu doi ani, vedeta făcea câteva dezvăluiri mult așteptate despre relația ei. Pe atunci, ea povestea cum l-a întâlnit pe omul ce urma să îi devină partener de viață.

‘Eu si Paul nu suntem neapărat genul care sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, însă eu una, pentru că ador tot ce ține de iubire nu mă pot abține să vă spun “La mulți ani îndrăgostiților!” Și apropos de îndrăgostiți: eu și @paulipate ne-am cunoscut acum aproape 5 ani într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj care încă nu a apărut dar speram să apară la un moment dat.”, a scris Jojo pe Instagram.