News

Catălina Grama, alias Jojo, surpriză superbă de primăvară

iulia.statie
March 2, 2020 11:39 AM

A venit primăvara, ceea ce înseamnă că femeile sunt acum cele mai răsfățate. Nici celebritățile nu au fost mai prejos, fiecare primind fel de fel de cadouri minunate.

Pe aceeasi temaJojo are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta

Jojo și-a surprins fanii cu o poză superbă, în care prezenta un frumos buchet de flori. Aceasta, foarte activă pe social media, își ține admiratorii la curent cu orice se întâmplă în viața ei.

Acum, Jojo le-a povestit fanilor cum a fost pentru ea prima zi de primăvară, oferind detalii extrem de prețioase din viața sa de familie. Cătălina Grama a dezvăluit ce poreclă are pentru ea Paul Ipate, dar și ce cadouri frumoase a primit de 1 martie de la iubitul său și băiețelul ei.

Catălina Grama, alias Jojo, surpriză superbă de primăvară

„Bună dimineața! Țin în brațe o parte din marțișorul de ieri. Am avut parte de două surprize foarte drăguțe de Marțișor. Achim mi-a facut o brățară din nasturi și mi-a umplut inima de bucurie! Și… nu știu dacă v-am zis vreodată, însă @paulipate mă alintă “cărăbuș”. Așa că… ieri am primit un mărțisor în formă de cărăbuș, care e o mică operă de artă. O să-l port în piept toată săptamăna și după! Voi ce martisoare ați primit, cu ce simbol? Să aveți o zi de martie incredibilă și minunată ca voi!”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Buna dimineata! Tin in brate o parte din martisorul de ieri.?Am avut parte de doua surprize foarte dragute de Martisor. Achim mi-a facut o bratara din nasturi si mi-a umplut inima de bucurie! Si… nu stiu daca v-am zis vreodata, insa @paulipate ma alinta “carabus”. Asa ca… ieri am primit un martisor in forma de carabus, care e o mica opera de arta. ? O sa-l port in piept toata saptamana si dupa! Voi ce martisoare ati primit, cu ce simbol? Sa aveti o zi de martie incredibila si minunata ca voi!? Swipe sa vedeti martisoarele mele! Va imbratisez!

A post shared by MAMI pentru?ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

Jojo se bucură de o poveste de dragoste superbă alături de Paul Ipate. Cei doi au o frumoasă fetiță, pe nume Zora, iar aceasta mai are dintr-o relație anterioară un băiețel, pe nume Achim. Mai mult, iubirea pe care ei și-o poartă a avut un început cum toți și-ar dori. Vezi aici cum s-au cunoscut Ioana și Paul.