Beauty

Câte îndură Anda Adam pentru a se menţine în formă la 39 de ani

andreea voicu
February 27, 2019 10:33 AM

Are 39 de ani şi e în mare formă. Anda Adam are un tonus de zile mari, dar totul numai cu sacrificiu. Deşi are o sarcină la activ, aceasta arată mai bine ca-n adolescenţă.

Anda Adam a devenit dependentă de sport şi merge la sală de cinci ori pe săptămână. Pentru solistă, sportul a devenit un stil de viaţă şi mărturiseşte că trage din greu pentru a se menţine în formă.

Câte îndură Anda Adam pentru a se menţine în formă la 39 de ani

Fac și înot, tata a fost antrenor de natație la Steaua, iar acum activează în Australia. În plus, fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate’, spune Anda Adam.

Pe deasupra, Anda Adam este foarte atentă şi la ce mănâncă, dezvăluind că fără o alimentaţie echilibrată nu se pot obţine rezultate.

Eu fac sala de cinci ori pe săptămână, mai ales ca am intrat acum în programul nou pe 2019: cardio combinat cu lucrat pe grupe musculare, dar am grijă să susţin munca la sală şi cu anumite tratamente pentru că mă ajută să ajung mai uşor la rezultatele pe care mi le doresc.

Spre exemplu, singura procedură pe care o urmez, atunci când am timp să merg la salon, este LPG Cellu M6 sau LPG Alliance. Plus dietă, bineînţeles. Oricât de mult sport ai face, fără alimentaţie echilibrată nu rezolvi nimic. Reprezintă 70% din ceea ce faci la sală”, a dezvăluit Anda Adam pentru VIVA!.

 

View this post on Instagram

 

??? @bravoaistil ora 23.00 pe @kanaldromania wearing @bacio_di_moda

A post shared by ANDA ADAM (@andaadam) on