News

Câte kg a luat Diana Dumitrescu până în a treia lună pe sarcină: „Nu mănânc pentru doi, dar mănânc de toate”

Verdict.ro
March 23, 2019 11:11 AM

Diana Dumitrescu este însărcinată în trei luni și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Actrița a vorbit în direct la TV, despre cum se simte în această perioadă și câte kg a luat până acum.

Câte kg a luat Diana Dumitrescu până în a treia lună pe sarcină: „Nu mănânc pentru doi, dar mănânc de toate”

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni. Încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am fost la eco și i-am auzit inimioara. E bine, aşteptăm în două-trei zile să vedem ce este.

Eu îmi doresc un copil sănătos, iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată.

Citește și:  Mirela Vaida vrea ca băiețelul ei să aibă ochii albaștri

Sunt mai agitată şi mai nervoasă, dar în majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme”, a povestit Diana Dumitrescu la Pro TV, potrivit Libertatea.

În următoarea perioadă, Diana Dumitrescu vrea să se retragă din lumina reflectoarelor. „Vreau să iau o pauză. Nu vreau să mai apar. Am doar câteva proiecte pe internet”, a spus Diana Dumnitrescu la „Star Matinal” de la Antena Stars.