News

Câte kilograme a luat Laura Cosoi în a doua sarcină! Vedeta arată extrem de bine

iulia.statie
July 7, 2020 11:10 AM

Laura Cosoi a vorbit cu sinceritate despre a doua sarcină, povestind totul despre greutatea ei, dar și despre cum se simte.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi își dorește un băiețel! Ce spune vedeta despre a treia sarcină

Cum se simte Laura Cosoi

Vedeta este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță. Aceasta trăiește un frumos mariaj alături de Cosmin Curticăpean, cei doi având împreună o altă micuță. Acum, Laura a decis să vorbească pe blogul său despre sarcină, explicând că s-a îngrășat mai puțin acum decât prima oară.

”Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru și pot spune că acum mi-a fost mult mai ușor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puține kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus. Nu mă simt umflată și nu rețin apa, deși beau multă, nu am arsuri și pot să mă mișc cu multă ușurință pentru treburile obișnuite. Sport însă nu am făcut în perioadă această, cu atât mai mult cu cât au apărut și contracțiile Braxton Hicks.”, a spus aceasta.

Laura Cosoi a povestit că mănâncă extrem de sănătos, dovadă fiind fizicul ei de invidiat din sarcină: „Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”

Cât despre fetița ce este pe drum, vedeta recunoaște că totul merge bine și micuța se dezvoltă frumos:  „Fetița este bine și se dezvoltă frumos. Aceasta este părerea medicilor după morfologia pentru cel de-al 3-lea trimestru. Mi se pare că e o fetiță chiar chipeșă, ceva mai lungă decât a fost Rita și un pic mai grăsuță. Uneori, parcă aduce cu Rita, din alte unghiuri mi se pare că e un pic mai ascuțită la față. E incredibil cât de bine se observă toate detaliile astea!”

Acum vedeta are un alt program, mai ales că Rita a început din nou grădinița. Aceasta a recunoscut că micuța avea nevoie de clipe de socializare cu alți copii.

”O schimbare în această perioadă e că Rita a reînceput creșa. Am cântărit bine alternativele, am tras aer în piept și am spus „Cu Dumnezeu înainte!”, să ne vegheze, să fie totul bine. Ne-am gândit că, dacă nu o ducem acum, nu prea mai avem când, iar pauza este prea mare pentru binele ei. Avea nevoie să mai socializeze și cu alți copii, să-și mai fortifice imunitatea. Și după părerea noastră, acum era singurul moment posibil.”, a povestit Laura.

„Așa că în fiecare zi avem program: dimineața, pe răcoare, merg cu Rita în parc câteva ore, apoi merge la creșă, mănâncă prânzul, iese în curte cu copiii, se joacă, iar după aceea o luăm acasă și după-amiaza o petrecem împreună. Practic, doar câteva ore pe zi le petrece acolo, dar importante pentru contactul cu alți copii.”, a continuat ea.

Nu mai este mult și aceasta o va avea alături și pe a doua fetiță: „A mai rămas o singură lună până când vom putea strânge în brațe cel mai nou membru al familiei noastre.”