News

Câte kilograme s-a îngrășat Lili Sandu în sarcină! 'Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două'

andreea voicu
May 3, 2020 18:18 PM

Lili Sandu și logodnicul ei, Silviu Țolu, vor deveni părinți pentru prima dată în doar câteva luni. Actrița va aduce pe lume un băiat.

Pe aceeasi temaLili Sandu s-a iubit cu Vali Bărbulescu! Declaraţiile DJ-ului au aprins spiritele

‘Nu cred că mai are un rost să spun că acest băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos. Că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască’, a mărturisit Lili Sandu.

Câte kilograme s-a îngrășat Lili Sandu în sarcină!

În această perioadă, Lili Sandu a mărturisit că cea care o ajută cu treburile casnice este mama ei. Cât despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii, vedeta a declarat că își satisface plăcerile culinare, însă are grijă să mănânce ponderat.

‘Este destul de complicat, dar mă bucur că o am pe mama la mine. Îmi satisfac plăcerile culinare acum. A fost o perioadă destul de dificilă, dar acum suntem bine.

Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu există niciun caz de infecție cu COVID în familiile noastre. În cazul nostru, sarcina este un miracol de la Dumnezeu.

M-am îngrășat 11 kilograme până acum, dar nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă. Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două, dar mă simt mult mai frumoasă și femeie acum. Bine, soțul spune că acum are o altă femeie lângă el, mi-au crescut sânii foarte mult. Cred că niciun bărbat nu se plânge de asta’, a povestit Lili Sandu, într-o emisiune la Kanal D.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ahhh summer days..☀️??

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe