News

Câte operaţii estetice are Andreea Bănică?

andreea voicu
October 21, 2019 14:36 PM

Andreea Bănică a vorbit recent despre operațiile sale estetice. Invitată la Click! Live, artista a mărturisit că are doar patru intervenții chirurgicale, însă una nu a fost nereușită.

Pe aceeasi temaAndreea Bănică nu este recunoscută de fani fără machiaj. Poza care a creat controverse

Câte operaţii estetice are Andreea Bănică?

‘Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit’, a conchis frumoasa solistă.

Solista a fost acuzată că a recurs la intervenții estetice și că este total schimbată față de acum câțiva ani.

Andreea Bănică are 41 de ani și două sarcini la activ, însă a declarat că, până în acest moment, nu a trecut pragul medicului estetician.

‘De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul.

Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații’,  a mai explicat Andreea.

Celebra cântăreață a recunoscut că este clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare.

‘Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des’, a mai adăugat vedeta.