News

Câte ținute a purtat, de fapt, Elena Gheorghe la finala Eurovision România?

ioana pana
March 4, 2020 07:00 AM

Finala Eurovision România a avut loc duminică, 1 martie, la Buzău. Evenimentul a avut-o drept gazdă pe Elena Gheorghe, o veterană a competiției, care a strălucit în lumina reflectoarelor atât cât a prezentat show-ul, cât și când a făcut ea însăși show.

Pe aceeasi temaCorina, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să mă reinventez”

Artista a interpretat una dintre piesele care au lansat-o chiar pe aceeași scenă, în urmă cu 11 ani. Hit-ul „The Balkan Girls” s-a auzit încă o dată la Eurovision, acum însă, sub o formă reinterpretată și fresh. Elena a cântat, de asemenea, melodii tradiționale machedonești.

Câte ținute a purtat, de fapt, Elena Gheorghe la finala Eurovision România?

Este lesne de înțeles că a fost nevoie o pregătire asiduă, bineînțeles în conformitate cu prestigiul evenimentului, dar și al vedetei. Iar Elena nu s-a jucat cu jumătăți de măsură. Din ce în ce mai curajoasă cu aparițiile sale, artista și-a încântat fanii prin propuneri feminine, în stilul care a consacrat-o. Totuși, dincolo de estetica abordată, mai interesant a fost numărul de ținute schimbate în noaptea Eurovisionului.

Elena a dezvăluit printr-un mesaj pe Instagram că a purtat „multe rochii” în cadrul finalei Eurovision, invitându-și fanii să îi urmărească postările pentru a-i vedea toate ținutele.

Două dintre rochiile purtate de Elena Gheorghe poartă semnatura designer-ului Ana Radu, care vinde o rochie de gală cu aproape 3000 de lei.

Până acum, artista a dezvăluit doar patru dintre acestea, cifra finală fiind, încă, un mister. Iată look-urile Elenei Gheorghe din cadrul finalei Eurovision România.

 

View this post on Instagram

 

Like a butterfly? Dress: @anaradufashion

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on Mar 3, 2020 at 1:28am PST

 

View this post on Instagram

 

? My dress: @izavandee

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on Mar 2, 2020 at 7:41am PST