Fashion

Catherine Zeta-Jones şi fiica ei, îmbrăcate identic pe coperta Vanity Fair

irina.letitia
August 23, 2019 16:10 PM

Aşa mamă, aşa fiică! Actriţa Catherine Zeta-Jones apare pe noua copertă Vanity Fair Spania, alături de fiica ei, Carys Douglas, iar cele două s-au îmbrăcat identic pentru această şedinţă foto.

Catherine Zeta-Jones şi fiica ei, îmbrăcate identic pe coperta Vanity Fair

Carys a împrumutat trăsăturile ambilor săi părinţi, iar pentru coperta VanitY Fair, ea şi mama sa au ales să se îmbrace identic.

View this post on Instagram

Catherine Zeta-Jones y Carys Douglas protagonizan nuestra portada de #VanityFairSeptiembre. . . Catherine nos habla del día que conoció a su marido, Michael Douglas, de sus bromas sobre su diferencia de edad y de las historias que su suegro, Kirk Douglas, disfruta relatándoles. También nos cuenta con orgullo cómo su hija Carys, tercera generación de la saga, quiere seguir sus pasos. . . Fotografía: Gonzalo Machado Estilismo: @bdelacova Redacción: @_monicaparga Asistente de foto: @santiagobelizon Dirección de arte: @mariasanjuanmolla Asistente de estilismo: @beamachh Producción: @alba_vp . . Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) y Carys Douglas (@carys.douglas) visten de @fendi O/I.

A post shared by Vanity Fair Spain (@vanityfairspain) on

In interviul acordat celebrei reviste, actriţa dezvăluie detalii ale căsniciei sale cu Michael Douglas, despre diferenţa de vârstă dintre cei doi, dar şi despre viaţa de familie, alături de cei doi copii ai lor, Carys şi Dylan Michael Douglas.

In vârstă de 49 de ani, frumoasa actriţă din filmul „Masca lui Zorro” şi muzicalul „Chicago” a ales o ţinută Fendi, compusă dintr-un costum cu pantalon şi o cămaşă albă cu un guler înalt. Fiica sa, de 16 ani, a purtat acelaşi deux-pieces, varianta cu pantaloni scurţi şi o cămaşă albă, cu o fundă maxi în zona gulerului.

Interesul pentru modă al tinerei Carys nu este o noutate, ea fiind văzută din ce în ce mai des la evenimente de profil, însoţită mai întotdeauna de mama sa. Au participat la prezentările de modă ale brandurilor Michael Kors, Fendi şi Dolce & Gabbana, din ultimul sezon, iar acestea promit să fie doar începutul incursiunii lui Carys în această lume.

“Moda a fost mereu importantă în viaţa mea, deoarece mama mea este un adevărat fashion icon pentru mine”, a declarat Carys pentru Vanity Fair, astfel că ne aşteptăm să o vedem din ce în ce mai des pe scena modei internaţionale.