News

Câți bani ar lua Meghan Markle după divorț

iulia.statie
November 26, 2019 11:19 AM

Dezaprobarea membrilor familiei a fost imediat atrasă de Meghan și Harry după interviul sincer pe care ei l-au oferit. Aceștia au vorbit sincer despre problemele lor și despre atenția primită din partea presei, însă nu toți membrii Familiei Regale au acceptat acest lucru.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Unul dintre indiciile ce arată că ei sunt certați cu familia este faptul că Ducii de Sussex nu vor petrecere Crăciunul cu rudele lor, așa cum este tradiția. Ei au ales să plece în America pentru a sta cu mama lui Markle.

Se pare că Regina a luat chiar de la început o decizie ce arată că nu are întredere în nora sa. Presa mondenă din Marea Britanie scrie că aceasta i-ar fi obligat pe Meghan și Harry să semneze un contract prenupțial chiar în ziua nunții lor., conform Ciao.

Câți bani ar lua Meghan Markle după divorț

Harry și Meghan au ales să semneze acel contract chiar înainte de a intra în capela St. George. Harry nu a dorit acest lucru, însă amândoi au trebuit să respecte decizia Reginei, notează People.

Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie, ar fi fost prezentă acolo. Ea s-a ocupat de cele mai grele divorțuri din Familia Regală, cel al Prințesei Diana cu Prințul Charles și al Prințului Andrew de Sarah Ferguson.

Ba chiar, ea l-a reprezentat în instanță și pe Paul McCartney (Beatles) pentru divorțul de Heather Mills. Artistul a scăpat ușor, plătind doar 30 de milioane de dolari, deși fosta soție ceruse 160 de milioane.

Meghan are în jur de 5 milioane de dolari, pe când Harry are 40 de milioane de dolari. Potrivit unei analize făcute de avocatul Jeremy D. Morel pentru TMZ, un contract prenupțial e recunoscut în instanță. Însă poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Totuși, Regina a dorit ca Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică. Însă, dacă cei doi vor divorța, depinde doar de un avocat foarte bun să influențeze decizia judecătorului în favoarea Ducesei.

Mai mult, banii primiți de Markle după divorț depind de moștenitorii pe care ea îi aduce pe lume.