News

Câți bani cere Jador de la Puterea Dragostei pentru o cântare ce durează o oră și jumătate

A. S.
January 24, 2020 16:38 PM

Jador, cântărețul de muzică lăutărească devenit celebru mai ales după apariția sa în cadrul emisiunii ”Puterea dragostei” de la Kanal D, cere sume colosale pentru o cântare. 

Odată cu participarea în cadrul show-ului Puterea Dragostei, Jador poate spune că a dat peste o mină de aur. Asta pentru că a devenit foarte cunoscut și este foarte căutat de cei care îndrăgesc genul muzical pe care acesta l-a adoptat.

Jador are 24 de ani, este din Bacau, studiază la master, în Bucuresti, este cântăreț de muzică lăutărească și a devenit cunoscut datorită participării în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Tânărul provine dintr-o familie numerosă din Bacău, însă înainte de a face muzică, Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a absolvit în 2017 Facultatea de Relaţii Internaţionale.

Jador a devenit dintre cei mai iubiți concurenți din casa Puterea Dragostei, iar fanii emisiunii i-au apreciat întotdeauna sinceritatea și a reușit să-i cucerească prin carisma sa ieșită din comun. Însă, majoritatea fetelor au apreciat felul în care acesta arată și atenția pe care el o acordă aspectului fizic.

Câte cere Jador pentru o cântare

Tânărul de la Puterea Dragostei cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi câteva melodii lansate în ultimii ani. În plus, Jador a avut şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi. Jador este chemat să cânte la nunți și petreceri de majorat, iar tarifele acestuia nu sunt deloc mici. Ba dimpotrivă! Potrivit wowbiz.ro, pentru un program de o oră şi jumătate, cu formaţia, tânărul de 24 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, sumă din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce plăteşte instrumentiştii. Dat fiind faptul că Jador are și câte 10 evenimente pe lună, sumele pe care acesta le câștigă sunt foarte mari.

De când e la Kanal D, cariera sa muzicală a reînviat și contractele au început să curgă. În plus, numărul de vizualizări al clipurilor sale de pe YouTube a început să crească, ajungând la milioane de views. Ceea ce înseamnă că a început să încaseze mai mulți bani de pe social media.