Vedete

Câți bani va primi Angelina Jolie după ce a semnat, recent, un contract cu Microsoft

nicoleta.ionita
March 15, 2020 12:00 PM

Angelina Jolie se implică în continuare în educația copiilor din întreaga lume. Vedeta a semnat un contract cu Microsoft și cu BBC, pentru a-i ajuta pe tineri să fie informați corespunzător în legătură cu tot ce se întâmplă în jurul lor.

Angelina Jolie, producător al unei emisiuni pentru copii

Angelina Jolie nu mai este de mult doar una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume și una dintre cele mai frumoase femei. Este și una dintre vedetele care se implică activ în proiectele care vizează educația copiilor. De curând, aceasta a semnat un parteneriat cu Microsoft Education și cu BBC World Service, cu scopul de a-i ajuta pe copii să facă diferența între știrile false și cele adevărate.

Angelina Jolie va fi producătorul unui show săptămânal, intitulat ”My world”. Acesta va conține detalii legate de modul în care știrile pot afecta tinerii. Emisiunea este dedicată copiilor peste 13 ani, care vor fi învățați să-și creeze propriile păreri legate de subiectele care apar în media.

”Ca părinte, sunt fericită să pot să-mi ofer sprijinul în crearea unui program care să ajute copiii să învețe mai multe lucruri despre felul în care trăiesc alți tineri din întreaga lume. De asemenea, în felul acesta, ei pot crea conexiuni între ei”, a declarat Angelina Jolie într-o conferință de presă.

Emisiunea va avea o jumătate de oră și va fi difuzată de BBC World News. Acesta este, de altfel, cel mai urmărit canal al companiei de televiziune britanică. Show-ul poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 11:30 și va fi disponibil în 42 de limbi. De asemenea, proiectul care va fi produs de Angelina Jolie va avea și propriul canal de YouTube.

Muncă voluntară cu Microsoft și BBC

Câștigătoare a Premiului Oscar în 2000, pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Angelina Jolie este deja cunoscută pentru proiectele voluntare în care s-a implicat de-a lungul anilor. În 2006, vedeta a înființat o fundație, alături de fostul ei soț, Brad Pitt,  care poartă numele Jolie-Pitt Foundation. Aceasta are scopul de a ajuta financiar mai multe organizații din lume. Cei doi actori au făcut donații de milioane de euro până acum.

Fie că a fost vorba de victimele inundațiilor, de crearea de adăposturi pentru refugiați sau de sprijinul acordat fetelor din Pakistan pentru a merge la școală, Angelina Jolie și-a făcut un renume mondial în ceea ce privește cauzele umanitare. Încă din anul 2001, vedeta a devenit Ambasadorul Bunăvoinței din partea Națiunilor Unite. Actrița merge în toată lumea, pentru a ajuta oamenii aflați la nevoie. Angelina Jolie a participat ca voluntar în peste 20 de țări. Aceasta s-a implicat chiar și în problemele legate de traficul de persoane.

Așadar, nu este de mirare că și acum, proiectul semnat cu Microsoff și cu BBC este unul voluntar. Angelina Jolie nu va fi primi niciun ban pentru implicarea ei în sprijinul acordat copiilor. ”În ziua de azi, copiii sunt expuși la foarte multe păreri, care nu au neapărat scopul de a-i informa. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ajutăm generația tânără să devină obiectivă și imparțială în legătură cu toate evenimentele care se întâmplă în lume”, și-a motivat Angelina Jolie decizia.