Fashion

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția 2018

andreea voicu
September 3, 2018 14:35 PM

Cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a găzduit mai multe vedete celebre ale lumii mondene internaționale.

Pe aceeasi temaPriyanka Chopra și Nick Jonas, vacanță în Mexic după logodnă

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Superbul model de origine română a reușit să atragă toate privirile.

Fotomodelul a purtat o rochie în culoarea pielii, care i-a adus numai laude și aprecieri din partea stiliștilor. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi cu vârf ascuțit, într-o nuanță nude.

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția


Catrinel Menghia a ales ca nume de scenă ‘Marlon’. Modelul a explicat că și-a schimbat numele pentru iubirea ce i-o poartă actorului Marlon Brando. De asemenea, ea a precizat că ‘Menghia’ înseamnă în italiană un cuvânt urât. În italiană, cuvântul ‘migghia’ semnifică organul genital masculin.

„Am ales ca nume de scena Marlon pentru iubirea ce i-o port actorului Marlon Brando. In plus, ‘menghia’ inseamna in italiana un cuvant urat si ma auzeam strigata la fiecare injuratura”, a mărturisit Catrinel Menghia.

Festivalul de Film de la Veneția a fost organizat de La Biennale di Venezia anul acesta, iar nume precum Emma Stone, Bradley Cooper, Lady Gaga, Ryan Gosling și Naomi Watts au etalat ținutee la fel de extravagante.

În acest an, evenimentul a adus în prim plan problema reprezentării femeilor în cadrul concursului de film. Organizatorii au anunţat în prima zi de conferință faptul că vor semna un angajament privind egalitatea de gen. Președintele juriului de la Festivalul de Film de la Veneţia 2018 este Guillermo del Toro, iar din juriu a fac parte Christoph Waltz, Naomi Watts, Sylvia Chang, Trine Dyrholm, Nicole Garcia, Malgorzata Szumowska, Paolo Genovese şi Taika Waititi. Festivalul a început pe 29 august, iar marele premiu va fi acordat pe 8 septembrie.