News

Catrinel Menghia, apariție spectaculoasă! Cât de bine arată vedeta | FOTO

iulia.statie
March 31, 2020 13:22 PM

Catrinel Menghia se află în izolare în Italia în aceste vremuri ce ne încearcă pe toți. Totuși, ea găsește diferite moduri de petrecere a timpului și își bucură fanii cu multe poze, iar în ultima postată și-a pus în valoare silueta perfectă.

Pe aceeasi temaCatrinel Marlon și-a botezat fiica! Imagini exclusive de la ceremonie!

Catrinel Menghia, apariție spectaculoasă! Cât de bine arată vedeta

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Catrinel nu se teme să demonstreze acest lucru de câte ori are ocazia. Aceasta s-a pozat fără haine, fotografia fiind făcută la unul dintre shooting-urile sale, iar majoritatea admiratorilor, dar și câteva celebrități de la noi au reacționat imediat, transmitându-i complimente.

Catrinel a revenit rapid la silueta perfectă ce a consacrat-o, deși acum mai bine de un an avea burtică de gravidă. Se pare că ea nu s-a lăsat și nu a uitat să aibă grijă de ea, fiind un adevărat exemplu. Vedeta practică yoga și se arată fanilor diferite poziții de antrenament, la care nu este chiar așa ușor să ajungi, doar dacă ești foarte dedicată.

Acum câteva luni Menghia își aniversa fiica, iar momentul a fost cu adevărat emoționant. Pe 25 februarie 2019, celebra actriță devenea mamă pentru prima dată, iar de atunci viata ei s-a schimbat complet. „Pe 25 februarie acum un an ai sosit. Nu voi uita niciodată dimineața aceea, la ora 5.49 dimineața. Fără teamă, fără anxietate. M-am grăbit să te țin. Te-am auzit plângând și apoi am plâns în momentul în care te-au pus în brațele mele. La mulți ani micuța mea.”, scria pe atunci Catrinel pe Instagram.