News

Catrinel Sandu s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale! Ceremonia a avut loc la malul Oceanului Atlantic

Verdict.ro
November 12, 2019 14:51 PM

Bucurie mare pentru Catrinel Sandu! Luni, 11 noiembrie, aceasta s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, medicul stomatolog Steve Schroeter.

Pe aceeasi temaA spus DA! Catrinel Sandu s-a logodit chiar de Crăciun

Catrinel Sandu s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale!

La jumătatea lunii octombrie, după o relaţie de 2 ani, cei doi amorezi s-au cununat civil.

Catrinel Sandu şi Steve Schroeter şi-au unit destinele pe o plajă din Florida, Statele Unite ale Americii. Evenimentul a fost unul intim şi discret.

Fosta bebeluşă a Cronicii Cârcotașilor a arătat spectaculos într-o rochie de mireasă confecționată din dantelă și cu spatele gol.

Catrinel Sandu a mai fost căsătorită anterior, însă a divorţat de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, în 2017, după ce a descoperit că bărbatul avea o amantă. Au împreună două fetiţe.

‘Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr.

Am decis să o facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru’, a mărturisit Catrinel, pentru Click!

‘Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului (Atlantic de Nord). Vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi timp de trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi pentru invitaţii noştri. Tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!’, declara Catrinel Sandu, înainte de ceremonia religioasă.