News

Catrinel Sandu se mărită cu iubitul american! Când va avea loc nunta

andreea voicu
March 19, 2019 17:17 PM

Catrinel Sandu se mărită cu iubitul american! Fosta vedetă se iubeşte cu medicul stomatolog Steve Schroeter, care a cerut-o de soţie.

Blondina a suferit mult în urma divorţului de Gabriel Trifu, tatăl fiicelor sale, Lara şi Sara. Bărbatul a părăsit-o pentru o altă femeie. Despărţirea s-a produs în 2016, dar abia în 2017 au divorţat.

Catrinel Sandu se mărită cu iubitul american! Când va avea loc nunta

Acum, Catrinel Sandu se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă. Fericitul eveniment va avea loc în America, pe 11.11.2019, conform Click!

”Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, peste doar opt luni. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr.

Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, a mărturisit Catrinel Sandu.

Pe 29 decembrie 2017, Catrinel Sandu anunţa că s-a despărţit de soţul ei, fostul tenisman Gabriel Trifu. Cei doi s-au căsătorit în octombrie  2006, iar un an mai târziu s-au mutat în SUA. Fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” a aflat că soţul ei s-a îndrăgostit de altă femeie, cu care a şi început o relaţie în paralel.

Catrinel Sandu nu a pus detectivi pe urmele soţului, nu i-a spionat telefonul mobil sau pagina de Facebook, ci a aflat chiar de la sursă că este înşelată. Culmea, de la amanta soţului, nu de la el.

„O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, au declarat surse din preajma ei, pentru Click.