News

Ce a aflat Gina Pistol la ultimul consult medical! Vedeta trăiește clipe minunate

iulia.statie
November 13, 2020 14:10 PM

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe. Vestea că aceștia vor deveni părinți cu siguranță a fost extrem de apreciată, fanii bucurându-se enorm pentru cei doi. Prezentatoarea TV și cântărețul au făcut totul oficial printr-un videoclip postat pe Youtube, în care au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt.

Pe aceeasi temaGina Pistol și Smiley, pregătiri pentru venirea micuței lor pe lume

Ce a descoperit Gina Pistol

Acum, prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că a fost să facă morfologia trimestrului 2, fiind extrem de încântată că și-a văzut micuța. De asemenea, vedeta a dezvăluit că bebelușul este sănătos și se dezvoltă foarte bine.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat.”, a dezvăluit Gina Pistol.

De asemenea, vedeta i-a mulțumit doctorului ce se ocupă de ea pentru răbdare: „Țin să-i multumesc doamnei doctor pentru răbdarea pe care a avut-o cu noi și pentru veștile bune pe care ni le-a dat.”

Gina Pistol a suferit un accident recent

Recent, prezentatoarea TV a avut un accident, însă, ea le-a povestit admiratorilor săi că este bine, deși nu a mai pățit așa ceva de multă vreme. „Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat.”, a spus aceasta.

„Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul. Când am spus că mă doare… uitați-vă ce minunăție de vântăie am făcut și este și foarte umflată zona. Uitați și genunchiul.”, a adăugat ea.